Two of my W2012R2 servers give this error in the System Performance Metrics. Removing all counters and adding them manualy resolves the problem.

Any ideas?

asked 12 Feb '15, 03:23

MarcPunte's gravatar image

MarcPunte
20148
accept rate: 0%


A couple things I would check. Were you applying the counters using a config file? Its possible that the template contains counters that are not valid for your particular server. Perhaps you have counters for a drive that does not exist or a sql instance that is not present. If you did not create the counters with a config file, could anything about the server have changed since they were created? Server renamed, drives removed etc? I would bet that you have a performance counter with an invalid counter path. Next time you encounter this, open perfmon on the server and attempt to create all of the counters that you have in PA. I suspect that you will find one that you cannot add.

link

answered 13 Feb '15, 15:15

Ash0r's gravatar image

Ash0r
1111
accept rate: 0%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Tags:

×2
×1

Asked: 12 Feb '15, 03:23

Seen: 3,286 times

Last updated: 13 Feb '15, 15:15

Related questions