When running paexec the following is returned:

Connecting to probe... Failed to connect to \\probe\ADMIN$. Access is denied. [Err=0x5, 5] Failed to copy [C:\Windows\system32\paexec.exe] to [\\probe\ADMIN$\PAExec-121512
-DC01.exe] -- going to try to continue anyway. The system cannot find the file s pecified. [Err=0x2, 2] Starting PAExec service on probe... Failed to start service on probe The system cannot find the file specified. [Err
=0x2, 2] Failed to stop PAExec service. The service has not been started. [Err=0x426, 106 2]

PAExec returning exit code -6

I can connect to the admin$ share in explorer however. Any ideas?

asked 09 May '13, 03:43

unlock's gravatar image

unlock
111
accept rate: 0%


See if the following command succeeds from a command prompt:

NET USE \PROBEADMIN$

Also, I assume you are running PAExec as the same account that you're running Explorer with?

link

answered 10 May '13, 12:09

Doug's gravatar image

Doug ♦♦
10.1k112037
accept rate: 21%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Tags:

×52
×8

Asked: 09 May '13, 03:43

Seen: 5,409 times

Last updated: 10 May '13, 12:09