After the update to 5.7.0178 some graphs are displayed twice on some servers. Sometimes Ping, Disc used, Temp,... it happen on 5% of the monitored server. Sorry no karma to upload screenshot. MTE

asked 02 Feb '15, 18:27

MTE's gravatar image

MTE
142920
accept rate: 13%


I found the solution. It´s all about inheritance. Due to the recent changes in the prebuild versions, for me, the charts are messed up. In the sub groups or even direct at the servers I found a mixture of root charts (based on root\Displayed Reports Items) and local group oder server assigned chart. After cleaning up this mess, it looks fine and in order for the moment.

Regards Marco

link

answered 12 Mar '15, 12:19

MTE's gravatar image

MTE
142920
accept rate: 13%

edited 12 Mar '15, 12:20

Not better in Version .217

link

answered 28 Feb '15, 16:05

MTE's gravatar image

MTE
142920
accept rate: 13%

fixed in .244

link

answered 07 Mar '15, 05:56

MTE's gravatar image

MTE
142920
accept rate: 13%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Tags:

×42
×6
×5
×3

Asked: 02 Feb '15, 18:27

Seen: 2,907 times

Last updated: 12 Mar '15, 12:20