Dear Support,

We have an issue where the Https and http web monitoring no longer works after upgrading to 5.4. The monitor states to set proxy settings with proxycfg.exe which we have with the -d switch and the issue still persists. This started happening on multiple servers after the upgrade on both http and https.

Thanks.

asked 14 Apr '14, 20:58

stkevins's gravatar image

stkevins
1123
accept rate: 0%


Hi

Do you know which version you upgraded from? The reason I ask is there was one particular version that was out for a week or two that could silently fail in the Web Page monitor. We of course fixed it when it was discovered, but didn't have any way of knowing who was using it. I'm wondering if you were on that version.

Try this: Open a command prompt and go to the C:Program FilesPA Server MonitorDiag folder.

Then run:

wget.exe http://your_test_page

Is wget able to fetch the page? If it can, it will save the page contents to a file. Look in that file and see if you see the text you are expecting (ie the Success Text the Web Page monitor is searching for).

Thanks
Doug

Please make sure to mark your questions accepted when you have your answer by clicking the gray check mark to the left of the answer.

link

answered 17 Apr '14, 16:29

Quinn's gravatar image

Quinn ♦♦
14.1k3925
accept rate: 37%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Tags:

×76
×2

Asked: 14 Apr '14, 20:58

Seen: 3,174 times

Last updated: 17 Apr '14, 16:29