Hi, After upgrading to the latest version of PA Server monitor v 5.4.148. We are now getting errors on every monitored server for inventory collector. I have tried re adding this monitor and settings it but still getting the error. We are a 2008R2 and 2012 house.

We reverted back to the old version and the problem is no longer there... any fix for the new version?

asked 16 Apr '14, 10:43

Alisdair's gravatar image

Alisdair
1112
accept rate: 0%


Hi Alisdair --

In version 5.3 and earlier, the Inventory Collector would fail silently. Now it shows errors that have been happening all along.

We've updated the help page to explain a bit more:

http://www.poweradmin.com/help/sm_5_4/monitor_inventory_collector.aspx

Also, we've just pushed out a newer build that will alleviate some of the problems customers are having, specifically trying to probe a Windows server via SNMP, which rarely works since SNMP is usually not enabled on Windows.

The update is at: http://www.poweradmin.com/servermonitor/download.aspx

link

answered 18 Apr '14, 10:29

Doug's gravatar image

Doug ♦♦
10.1k112037
accept rate: 21%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Tags:

×14
×7

Asked: 16 Apr '14, 10:43

Seen: 2,985 times

Last updated: 18 Apr '14, 10:29