Inventory collector only works when doing manual "RUN NOW" which populates system details as expected (OS/CPU/HW MOdel/Memory/etc). Otherwise at next run, it will go back to just listing uptime and IP address.

Please help.

asked 11 Apr, 12:12

PATEHN's gravatar image

PATEHN
1
accept rate: 0%


Hi Patehn,

Would you please upgrade to the latest v6 and then run a test for me? After the upgrade enable Debug logging in your console. Then select the Inventory monitor to test with and set your run time to every 30 minutes. Allow the monitor to run normally. Once that is done run the monitor manually. When both runs are complete please zip up and send me the service log file and the name of the server and monitor. support@poweradmin.com

The default location for the service log file is Program Files (x86)PA Server MonitorLogs\

Thanks
Quinn

Please make sure to mark your questions accepted when you have your answer by clicking the gray check mark to the left of the answer.

link

answered 11 Apr, 13:22

Quinn's gravatar image

Quinn ♦♦
13.6k3925
accept rate: 39%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Tags:

×12
×6
×1

Asked: 11 Apr, 12:12

Seen: 237 times

Last updated: 11 Apr, 13:22