Hi, I have added new processors to a server and added them to the performance monitor however they do not show up in the HTML report against the server when viewed within PA console. How do I update this page?

asked 15 May '16, 22:34

rdsn's gravatar image

rdsn
145
accept rate: 0%

edited 15 May '16, 22:34


A new build was published with the fix.

https://www.poweradmin.com/products/server-monitoring/downloads/

Thanks
Quinn

Please make sure to mark your questions accepted when you have your answer by clicking the gray check mark to the left of the answer.

link

answered 08 Sep '16, 09:16

Quinn's gravatar image

Quinn ♦♦
14.0k3925
accept rate: 37%

Hi rdsn,

Have you checked to make sure that your settings for the HTML report have the counters that you are wanting to view in the report? On the Source Data tab you will need to select the counters that you want to appear in the report.

Thanks
Quinn

Please make sure to mark your questions accepted when you have your answer by clicking the gray check mark to the left of the answer.

link

answered 17 May '16, 11:31

Quinn's gravatar image

Quinn ♦♦
14.0k3925
accept rate: 37%

yes the counters are there. Initially there was one processor in the machine, 15 others have been added and the display still only shows one.

link

answered 17 May '16, 16:36

rdsn's gravatar image

rdsn
145
accept rate: 0%

Can you send me a copy of the report that you are running and also screenshots of the settings for the your report? Please send them to support@poweradmin.com

Thanks
Quinn

Please make sure to mark your questions accepted when you have your answer by clicking the gray check mark to the left of the answer.

link

answered 18 May '16, 09:04

Quinn's gravatar image

Quinn ♦♦
14.0k3925
accept rate: 37%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Tags:

×15
×2

Asked: 15 May '16, 22:34

Seen: 4,298 times

Last updated: 08 Sep '16, 09:16