Hello,

I have half of my performance monitors that used to be in "busy" mode for a while without reporting their result.

Any idea how I can troubleshoot that ?

Regards.

Sylvian

asked 04 Jun '13, 10:59

sylbae's gravatar image

sylbae
231711
accept rate: 0%


Sylvian,

This may take a little more than just a few questions. Do you have time later to do a remote session so that I can see your settings?

Thanks
Quinn

link

answered 04 Jun '13, 11:27

Quinn's gravatar image

Quinn ♦♦
14.1k3925
accept rate: 37%

thanks for your offer. Unfortunately (for technical reason), I can't do a remote session at this time. Is there any logfile I could check and share with you ?

(05 Jun '13, 04:02) sylbae

Yes, please zip up and send me the log files in the ..PA Server MonitorLogs directory. Also, please send me screen shots of you setting for one of the monitors that is in that state. support@poweradmin.com

How often do you have the performance monitors scheduled to run?

Thanks
Quinn

(05 Jun '13, 09:07) Quinn ♦♦

I had the same issue but it was solved but you sending me a SQL command to create a new index in the database. This speeded up the system as a total. Quinn please look at support request 166542 if this may be the same issue.

link

answered 23 Jul '13, 04:56

micke's gravatar image

micke
5069
accept rate: 0%

Hi Micke,

The SQL command that you are referring to has been added to the latest version of the product and if Sylvian is using a recent version he should be receiving the benefit of that change. Micke thank you for helping us find that bug!

Thanks
Quinn

Please make sure to mark your questions accepted when you have your answer by clicking the gray check mark to the left of the answer.

(23 Jul '13, 09:38) Quinn ♦♦
Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Tags:

×76
×4

Asked: 04 Jun '13, 10:59

Seen: 3,906 times

Last updated: 23 Jul '13, 09:39