I patched my Server Monitor software, and now some of my group view webpages just show up with page not found. I pinpointed the errors to non-english characters, such as ð, í, á, ó etc. which are very common in my language. This used to work, what happened?

Workaround was to rename all my clients with similar characters found in the english language, but it looks silly now, and since it used to work, I would like to know if it will be patched, or if there's a certain reason why this feature has been removed.

Example: I created a group called Unicoðebug. This is all I get when I click a group in PASM.

HTTP/1.1 404 Not Found

/STATUS_GROUP_UNICO?EBUG(56)/index.html not found.

best regards

Asbjørn

asked 16 Apr '14, 04:35

Asbj%C3%B8rn%20Vang%20Jacobsen's gravatar image

Asbjørn Vang...
1113
accept rate: 0%

edited 16 Apr '14, 05:31


Hi Asbjørn --

Yes, this did used to work. Do you know what version you upgraded from? That will help us search for changes that happened. We'll get this working again ASAP.

link

answered 17 Apr '14, 17:10

Doug's gravatar image

Doug ♦♦
10.1k112037
accept rate: 22%

Hi Asbjørn --

We put out a new production build last night to resolve this issue. It's available at http://www.poweradmin.com/servermonitor/download.aspx

Please let us know how it works for you.

Doug

link

answered 18 Apr '14, 10:25

Doug's gravatar image

Doug ♦♦
10.1k112037
accept rate: 22%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Tags:

×7
×5
×1
×1
×1

Asked: 16 Apr '14, 04:35

Seen: 6,053 times

Last updated: 18 Apr '14, 10:25