I am monitoring three windows servers with Server Monitor Pro Version 5.0.3.135. Two of them are running Windows Server 2008 Standard and one is running Server 2008 Enterprise. The system performance metrics will not run for the Enterprise server. I have the correct permissions (I am pretty sure) and opened the ports in the firewall for the RPC service. If I run performance monitor on the serer that is running server monitor, it works just fine. But still, the system performance metrics will not run in server monitor pro.

Thanks

Radioman-ct

This question is marked "community wiki".

asked 22 Mar '13, 15:28

Radioman-ct's gravatar image

Radioman-ct
111
accept rate: 0%


Let's try removing PA Server Monitor from the picture and see how it looks. Get on the machine where PA Server Monitor is installed, and login using the same account that PASM uses. Run perfmon.msc and try to log on to the other server to view it's counters. If you are unable to do so the permissions is the issues.

Thanks Quinn

link

answered 03 Apr '13, 11:34

Quinn's gravatar image

Quinn ♦♦
14.1k3925
accept rate: 37%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Tags:

×15
×5
×4

Asked: 22 Mar '13, 15:28

Seen: 2,727 times

Last updated: 03 Apr '13, 11:34